O kolačićima (tzv. “cookies”) i kako se koriste
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
V Redu
Tražimo 12 Zvijezda baby kalendara za 2020.godinu
Images Clipart
Takmiči se već 703 zvjezdica, a prijava je moguća još
7 DANA 12 SATI 32 MINUTA 12 SEKUNDA
Oglej Si Nasmehe
 
Zvijezda baby kalendara » Prijava
Zvijezda baby kalendara za 2020. godinu
Dragi roditelji, prepustite se trenucima sreće sa vašim mališanima i obavezno zabilježite sve te nezaboravne momente! Mjehurići, mirišljavi mehurići su svuda oko vas, smijeh i igra vas nose... a zatim slijedi golicavo smijuljenje i valjanje u peškiru. Svaki kupanjac je poseban ritual zar ne!? Podjelite ove trenutke sa nama, i neka Vaše dijete postane jedna u nizu zvijezda koje sijaju na Ringerajinom nebu!!!

Vjerujemo da ste spremni da slanjem fotografije Vašeg malog sunca učestvujete u takmičenju za „Zvijezda Baby kalendara 2020“! Prošle godine smo se zaista sjajno družili tokom cijelog takmičenja! Komentarisali smo, navijali, glasali...

I na kraju dobili 12 zvijezda među najsjajnijim zvjezdicama. Zabavićemo se i ovaj put!

Dragi roditelji, došlo je vrijeme da izaberemo 12 zvijezda, koje će ukrasiti Baby kalendar za 2020. godinu, a koji će se naći na zidovima porodica u Bosni i Hercegovini. Svaka zvijezda će predstavljati po jedan kalendarski mjesec u godini. Učestvujte u zabavnom takmičenju kako bi se baš vaš mališan našao u najzvjezdastijem Baby kalendaru. Takmiče se mališani uzrasta od 0 do 5 godina.

Zabava počinje 18.10. 2019.godine!!!
largeBoxImage
Karakteristike fotografije
Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije gdje se vide genitalije.

Primjer pravilne fotografije: vidi se samo glava sa mokrom kosicom i pjenom od šampona, sušenje ili češljanje kosice dok je dijete umotano u peškir ili adekvatan odjevni predmet, ili dijete u kadici s’tim da je veći dio tijela Vašeg djeteta potpuno zaklonjen, ili igra Vašeg mališana prije ili poslije kupanja, simpatičan osmjeh, pogled ili neka suzica za vrijeme kupanja, ili možda samo neka neodoljiva poza samo za vas (i nas) i sl. Nije dozvoljeno da se na fotografiji nalazi proizvod, logo ili natpis koji na bilo koji način konkuriše JOHNSON'S®baby proizvodima.

Fotografije treba da zadovoljavaju određen kvalitet, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom sa minimalnom rezolucijom 3 Mpx i minimalne širine 1600 px radi mogućnosti korištenja fotografije u štampi kalendara.
Tražimo 12 Zvijezda baby kalendara za 2020.godinu
Posalji Fotografiju
 
Sponzor